Links


Spontane reacties


"Volgens mij gaan ze aan de top niet naast dat resultaat kunnen zien, dikke proficiat!"  (E.DR)

"Amai, wat een super resultaat! Een dikke proficiat hé, je had er ook geen tijd of moeite voor gespaard,
dan is het zeker tof als het resultaat er is."
  (A.DR)

"Proficiat met uw resultaat. Ik heb altijd geweten dat er wel iets meer in u zat dan een lerares.
Back to life? No way, straight to the top, ja!"
   (E.L.)

"Proficiat Ella! Je zette een fantastisch resultaat neer en terecht. Jouw campagne ging niet onopgemerkt voorbij. Het kon ook moeilijk anders met zo'n slogan. Was destijds grote fan van France Gall en haar hit over Ella Fitzgerald ..."  (C.H.)

"Proficiat voor je bijna 5.000 voorkeurstemmen. Op de 4 verkozenen en de lijstduwer na het hoogste aantal voorkeurstemmen, zag ik intussen op internet. Dat moet toch stimuleren met het oog op de toekomst.
Echt knap gedaan vanuit een niet evidente plaats!"
  (M.T.)

"Ik wil hierbij onze jongerenkandidaten ontzettend hard feliciteren met hun mooie persoonlijke score. We zijn met de partij achteruitgegaan in Vlaanderen, maar ondanks deze pijnlijke ervaring kunnen we toch vaststellen dat de score van onze jongeren er tussenuitspringen en dat verjonging effectief werkt."  (S.D.)

"Proficiat met uw hoge score bij deze Vlaamse Verkiezingen. Uw onuitputtelijke inzet en uw bestendige bezorgdheid, vooral voor gehandicapten, senioren en de jeugd vertaalt zich in dankbare erkentelijkheid.
Zo hebben wij u leren kennen, boven de patrijgrenzen heen. Ik wens u nog veel inzet, voldoening en geluk in de toekomst."
  (H.M.)

"Gefeliciteerd met je uitslag. Je steekt er bovenuit. Potentieel voor de toekomst!"  (H.S.)